MicroDocu - Productora a Barcelona que realitza vídeo màrqueting per a pimes. Crea contingut en vídeo per les teves xarxes socials, vídeos per a pimes amb qualitat cinematogràfica a baix cost, Renova amb facilitat els teus vídeos d´empresa
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació al nostre apartat legal.

La productora audiovisual

per a projectes amb valors

¿Què és?

MicroDocu, és un projecte audiovisual creat a Barcelona, per professionals del sector audiovisual i de la comunicació que apostem per una alternativa de consum responsable i amb valors.

Per això oferim noves fórmules de difusió online mitjançant la creació de vídeos dirigits a petites i mitges empreses amb projectes de handmade, sostenibilitat, i cooperatius; en definitiva per a tots aquells creadors de proximitat.

¿Què oferim?

Actualment el micro-vídeo disposa d'un gran poder de comunicació a les xarxes socials. Les diferents plataformes de rrss existents sol·liciten un contingut de vídeo amb un storytelling i un format de producció audiovisual específic per a cada canal. Així mateix el vídeo màrqueting, està generant una constant demanda de nous continguts de qualitat i en constant renovació.

Per això apostem per la producció de vídeos econòmics en diferents formats que permeti també a les “pimes” generar diverses càpsules audiovisuals, per promocionar-se durant setmanes a les diferents xarxes socials.

Contacta amb nosaltres i t'informem dels serveis de vídeo que hem dissenyat.

Augmenta la Visibilitat

L'enorme poder dels projectes de consum slow, resideix en les seves històries. Per aquest motiu creiem que el micro documental és l'eina de comunicació idònia per a aquest tipus d'empreses.

Mitjançant el format del micro-vídeo documental podem gravar i compartir l'essència que hi ha darrere de cada producte. Aquest format de vídeo permet conèixer el motiu que porta a cada creador a fer el que fan, descobrir com ho fan gravant imatges reals dels seus tallers, dels seus productes, de com els creen i també poder compartir els seus moments d'intimitat i creació.

Així mateix ens permet ser còmplices de tot allò que no veiem quan anem a comprar un producte i aportar tot el valor que es mereix, conscienciant al consumidor final de l'esforç realitzat.