MicroDocu - Veure Microdocus - VideosProductora a Barcelona que realitza vídeo màrqueting per a pimes. Crea contingut en vídeo per les teves xarxes socials, vídeos per a pimes amb qualitat cinematogràfica a baix cost, Renova amb facilitat els teus vídeos d´empresa
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació al nostre apartat legal.

MicroDocu Milim

Loading the player ...
MicroDocu MilimAqui teniu el trailer més diví que hem fet per tota la familia. Divinas és una companyia artística que ha captat el gust per la música i l´estètica d´èpoques passades. S´especialitza en el format d´espectacles músico-teatrals de creació, basats en la música de la primera meitat del s. XX.El trio neix el 2004 i està format per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra. Totes tres han tocat tecles artístiques diverses com música, cant, dansa i claqué.En les seves produccions encarnen a dones artistes d’èpoques passades. Viatgen en el temps i transporten al públic a un món on la música i la feminitat en són els grans protagonistes. Les tres veus de Divinas es fonen en un so únic i sempre s’acompanyen de músics en viu. Vesteixen les cançons amb coreografies i textos teatrals que omplen d’emocions i divertiment els seus espectacles.La companyia aposta per una acurada posada en escena, caracterització i ambientació dels seus espectacles que sempre miren cap al passat. Una mirada al passat per seduir el futur.
Microdocumental de Teatro. Averigua más sobre la productora audiovisual de videos y microvideos y cápsulas documentales, realizados sobre Productos sociales en Barcelona.

Dirección: Marc Mitjà
Cámara: Laura Galofer
Edición: Marc Mitjà y Laura Galofer
Producido: MicroDocu, la productora audiovisual para proyectos con valores. Descubre más en nuestras redes sociales.

veure microdocus

Descobreix el nostre portfoli amb els vídeos de Micro Documentals realitzats per a artesans, handmade, freelance, tendes i artistes de Barcelona.
microdocu_skua_moda_sostenible
MicroDocu SkuaMicrodocu Skua, artesanos de Barcelona de ropa urbana
microdocu_danza_integral
MicroDocu Danza IntegralDocumental Danza Integral para el Tribal Fusion, una técnica de improvisación estructurada grupal.
microdocu_jumpingduck_teatro
MicroDocu Junping Duck Proyecto de Teatro Educativo en inglés para las escuelas y con valores actuales y positivos.
microdocu_art_print
MicroDocu Art PrintArt Print, a place where you can bring the creativity and we the experience.
microdocu_booktrailer
MicroDocu BookTrailerHemos realizado un vídeo en formato Booktrailer para promocionar el libro ´Cosas que decidir mientras se hace la cena´ de la editorial Base
microdocu_rosapalobcn_ilustracion
MicroDocu Rosa PaloMicrodocu Rosa Palo, taller y galería de Inés Valls en Barcelona.
microdocu_milim_teatro_familiar
MicroDocu MilimDivinas és una companyia artística que s´especialitza en el format d´espectacles músico-teatrals de creació, basats en la música de la primera meitat del s. XX.
microdocu_detox_emocional
MicroDocu Detox Emocional Lab.Hemos realizado un vídeo en formato micdordocumental para promocionar el Garage & The Emotions Lab.
microdocu_krepioca_comida_sana
MicroDocu KrépiòcaKrépiòca, un tipo de ´crep´ hecha con una harina crujiente de yuca rellena de lo que desees y sueñes, no contiene lactosa o gluten y esta apta para todos los que deseen alimentarse de manera sana y natural..
microdocu_teaser_booktrailer
MicroDocu Teaser BookTrailerHemos realizado un vídeo en formato Booktrailer para promocionar el libro ´Cosas que decidir mientras se hace la cena´ de la editorial Base